Exact Online koppelen met Microsoft Power BI?

Over ons

NucleusBI is een full-service expert in Data-oplossingen en Business Intelligence oplossingen voor het MKB. Onze kantoren zijn gevestigd in Haarlem en op Bali.

Ons Verhaal

In 2020 hebben Marijn Buizer en Martijn Veldman NucleusBI opgericht. Marijn vanuit Haarlem, en Martijn vanaf Bali.

Marijn en Martijn hebben samengewerkt in verschillende (management-)rollen waarin datagedreven groei centraal staat. Samen hebben zij een solide trackrecord in het leiden van een bedrijf, van de klant naar de P&L, in combinatie met een Business Intelligence en Artificial Intelligence achtergrond.

Waar Marijns expertise zich vooral aan de strategische zijde van datagedreven groei bevindt, is Martijn de datawetenschapper die complexe data-oplossingen kan bedenken en bouwen.

Samen hebben zij een team opgebouw van data-analisten, datawetenschappers en data-engineers in een unieke hybride werkwijze waarbij een deel van de expertise lokaal gebaseerd is, en een deel van de expertise remote, onder directe aansturing van Martijn.

Waar staan wij voor?

Onze missie

Onze Missie is om datagedreven groei en innovatie bereikbaar te maken voor elke ondernemer. Dit doen wij door onze unieke hybride werkwijze, waarin wij remote expertise en lokale kennis combineren om schaalbare en betaalbare data-oplossingen te bouwen. Wij denken mee met de strategie van onze klanten en richten onze samenwerking daarop in. Dit doen we omdat wij geloven dat met de juiste inzichten, elk bedrijf succes kan hebben.

Onze visie

Wij streven ernaar om de maximale potentie uit bedrijven te halen.

Wij geloven dat wij bij elk bedrijf impact kunnen maken door ze datagedreven te maken en zo te helpen zo goed mogelijk te groeien.

Ons doel is om alles wat nodig is om een bedrijf datagedreven te maken, direct beschikbaar en schaalbaar te maken, ongeacht de grootte.

Benieuwd hoe wij dit doen?

Onder meer vertrouwd door:

Wat zeggen onze klanten over ons

"Wij zijn heel happy met de support van NucleusBi. Het is leuk om met ze samen te werken. Ze zijn flexibel, denken in mogelijkheden en zijn kritisch op waarom je wat wilt bouwen. Het heeft geresulteerd in een heel overzichtelijk dashboard. We hebben goed inzicht en kunnen sturen op onze data!"

Fennie Lansbergen - Oogst

Fennie Lansbergen

Founder Oogst

"NucleusBI is een uitstekende partner geweest voor Contentoo bij het vanaf nul opbouwen van onze data-infrastructuur. Zeer onder de indruk van de kwaliteit van het geleverde werk en de professionele manier van werken. Ik raad NucleusBI ten zeerste aan."

Ron van Valkengoed

Ron van Valkengoed

CTO Contentoo

"Op zoek naar een sterke partner voor business insights die je helpt jouw ​​bedrijf te laten groeien? Dan kan ik je ten zeerste aanbevelen om met NucleusBI samen te werken. "

Onno Halsema

Onno Halsema

CEO Contentoo

"De capaciteiten van NucleusBI zijn van een zeer hoog niveau. De samenwerking was kwalitatief zeer goed, onze wensen werden nauwkeurig vastgelegd en de inzichten en take-outs werden in hoge kwaliteit en op het afgesproken tijdstip opgeleverd."

Bastian Gröppel

Bastian Gröppel

Manager Distribution & Sales Planning Focus bij Kalkhoff Bikes