Over ons

NucleusBI begon in 2020 als dé BI-oplossingen leverancier om bedrijven te helpen groeien.

Het is onze missie om bedrijven hun bedrijf zo effectief mogelijk te laten groeien. We leven in een wereld waar gegevens overal beschikbaar zijn en waar het gemakkelijker dan ooit is om in gegevens te verdwalen.

We vereenvoudigen dit complexe datalandschap totdat we de kern bereiken van waar het bij Business Intelligence en Data Science om draait: groei stimuleren, of dit nu commercieel, klant- of financieel is.

Tegenwoordig bedienen we klanten in heel Europa met gedegen analyses en inzichten die ertoe leiden dat belangrijke beslissingen worden genomen door marketing-, financiële en bestuursteams.

De definitie van Nucleus:

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze filosofie

Business intelligence is er om bedrijven beter te laten presteren. Elk inzicht moet leiden tot betere prestaties en tools om bedrijven effectiever te sturen.

We stellen de groeiambities van onze klanten centraal en richten onze analyse op de belangrijkste managementvragen die continu of ad-hoc moeten worden opgelost.

Bij NucleusBI verwerken we complexe analyses tot de kern van waar het voor is: Om de juiste beslissingen te nemen, op geautomatiseerde basis of door het management. Wat leidt tot groei.

Ons team

Het NucleusBI-team bestaat uit zeer professionele data-scientists en analysts van over de hele wereld, die een brede kennis hebben van data, probleemoplossend werken en goed kunnen samenwerken.

De oprichters van NucleusBI moedigen hun team aan om te werken waar ze het meest comfortabel en productief zijn, te genieten van een gezonde balans tussen werk en privéleven en te doen wat ze het leukst vinden – puzzelen met gegevens en hypothesen om de structuren en antwoorden te vinden die de klant nodig heeft.

Marijn en Martijn hebben een solide trackrecord in het leiden van een bedrijf van de klant naar de P&L in combinatie met een Business Intelligence en Artificial Intelligence achtergrond. Ze zagen de kans om een ​​door groei gedreven intelligentieteam op te bouwen en breiden het team momenteel uit op kwartaalbasis.

Hoe wij werken

Onze 5-stappenbenadering voor groei
 • 1
  Kennismaking
  Eerst bespreken we de zakelijke behoeften van jouw bedrijf om te bepalen welk soort inzichten je nodig hebt om groei te stimuleren
 • 2
  Mate van volwassenheid
  Vervolgens bepalen we het niveau van datavolwassenheid in jouw bedrijf en definiëren we de noodzakelijke vervolgstappen om de groeiambities te realiseren
 • 3
  One-page plan
  We leveren een one-page plan met de ondersteuning die wij kunnen bieden, ondersteund door onze eersteklas tools voor data-analyse.
 • 4
  Groei rapportages
  Wij creëren de inzichten die jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.
 • 5
  Consulting
  Afhankelijk van je behoeften – zijn we beschikbaar om bedrijven te ondersteunen bij hun beslissingen als onderdeel van een ad-hoc- of doorlopend proces.