Exact Online koppelen met Microsoft Power BI?

Koppel Power BI met Exact Online

Verkrijg direct volledig inzicht in je financiën met je Exact Online Finance Dashboard in Power BI.Probeer nu 3 maanden gratis én vrijblijvend.
Koppel Power BI met Exact

Exact Online Power BI connector

Om direct inzichten te verkrijgen in je bedrijf, is het aan te raden om je databronnen te koppelen met een dashboard. Microsoft Power BI is daarin een voor de hand liggende keus. Met de connector importeer je eenvoudig alle gegevens van je boekhoudpakket, zoals Exact Online en geef je dit weer in een handig en overzichtelijk dashboard.
Wij hebben een compleet Power BI Finance template voor je opgebouwd met daarin de belangrijkste velden en tabs, zodat je vrijwel direct de voordelen ervaart van je eigen Power BI Finance dashboard.

Voordelen

Supersnel online

Na je aanvraag, plannen we binnen 2 werkdagen een videocall in waarbij we je samen met jou de Exact Online connector instellen en de data ontsluiten naar je Power BI Finance dashboard.

Groeit met je mee

Jouw Power BI dashboard kan eenvoudig uitgebreid worden, door meer databronnen te koppelen of meer functies of administraties toe te voegen. Ook het aanpassen naar jouw huisstijl is een mogelijkheid.

Eenvoudig in gebruik

Je hoeft geen expert te zijn om met Power BI om te kunnen gaan, en jouw Power BI Finance Dashboard is eenvoudig te delen via de Power BI-app of in jouw Microsoft omgeving.

Zet je BI in één keer goed neer

Probeer ons Power BI Dashboard 3 maanden gratis én geheel vrijblijvend.

Power BI Finance Template

Ons Power BI Finance template geeft jou direct een compleet overzicht in je bedrijf. Hieronder een greep uit de verschillende tabs en velden waar je direct na het koppelen van je Exact Online, gebruik kunt maken.

Financieel overzicht

 • Omzet en kosten
 • Typen kosten
 • EBIT en EBITDA
 • Winst

Klanten

 • Orderwaarde totaal en per klant
 • Verdeling klanten
 • Omzet per klant
 • Ordergrootte totaal en per klant
 • Verdeling klantenkring

Facturen

 • Omzet gebaseerd op facturen
 • Factuurstatus
 • Debiteuren en Crediteuren

Factuurdetails

 • Factuurstatus per klant
 • Omzet per klant

Kosten

 • Totale kosten
 • Kosten over tijd
 • Koster per categorie

Cashflow

 • Balans
 • Debiteuren per klant
 • Debiteuren per tijdsvak
 • Totaal Crediteuren
 • Totaal Debiteuren

Start nu en koppel jouw
boekhoudpakket met Power BI

Onze Exact Online Connector komt standaard met een eigen inlog voor Power BI. Daar kun je op elk gewenst moment je financiële gegevens inzien.

Als jij je eigen Power BI Dashboard al zelf ingericht hebt, kun je ook alleen onze Exact Online Connector kiezen. Je betaalt dan een klein bedrag per maand voor alleen de connector. Ook is het mogelijk om ons Power BI Finance template aan te schaffen. Deze wordt dan voor je geïnstalleerd voor één vast bedrag.

Wij bieden 3 opties aan:

Connector Only

Je hebt al zelf een Power BI omgeving en wilt daar jouw Exact Online aan koppelen.

Je betaalt alleen voor het gebruik van de connector.

Connector + Dashboard

Wij koppelen jouw Exact Online omgeving met een nieuw Power BI dashboard inclusief uitgebreid template.Je betaalt voor de connector en het dashboard.

Dashboard Only

Jij hebt je financiële data al gekoppeld met Power BI. Wij richten jouw financiële dashboard in volgens ons template.Je betaalt eenmalig voor het template.

Prijzen

Scroll van links naar rechts

Connector Only
Connector + Dashboard
Dashboard Only
Prijs per maand
€10
€25
€0
Eenmalige kosten
€0
€0
€1000
Implementatiekosten
€0
€0
€0
Koppeling met administratie
Aantal gebruikers
n.v.t.
1
Onbeperkt
Support
24 uur
24 uur
24 uur
Financieel Overzicht
Facturen Dashboard
Cashflow Dashboard
Klanten Dashboard
Kosten Dashboard

Vragen over de Exact Online connector of het Power BI Finance Template?

Boek dan een vrijblijvende videocall in met een van onze professionals.

Veelgestelde vragen:

Als na de proefperiode blijkt dat het toch niets is voor je, dan doe je niets. De periode loopt automatisch af en er worden geen kosten in rekening gebracht. Als je na de proefperiode wilt verlengen, dan zijn hier kosten aan verbonden. Deze vind je hierboven vermeld.

Wij hebben connectors voor de meeste boekhoudpakketten. Meer informatie over welke, vind je op onze Connector-pagina.

Om de inzichten uit je data zo goed mogelijk te laten aansluiten op je behoeften, gaan we samen met jou inventatiseren wat er precies nodig is om je te helpen. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact op.

Dat kan zeker. Wij bouwen ook Dashboards in Tableau, Qlik en Google Looker Studio. Neem hiervoor even contact op met ons team.

Wij hebben de belangrijkste inzichten al klaargezet voor je, en we zullen je uiteraard uitleggen hoe wat de basics zijn in PowerBI en hoe je deze inzichten in je scherm kunt krijgen. Heb je daarna nog vragen? je kunt ons gerust even bellen of mailen. We helpen je graag.
Door onze ISO-certificering kun je ervanuit gaan dat wij volgens de hoogte eisen van dataveiligheid werken. Om meer te weten wat dit inhoudt, lees dan onze blog over onze ISO-certificering.

Wat zeggen onze klanten over ons

"Wij zijn heel happy met de support van NucleusBi. Het is leuk om met ze samen te werken. Ze zijn flexibel, denken in mogelijkheden en zijn kritisch op waarom je wat wilt bouwen. Het heeft geresulteerd in een heel overzichtelijk dashboard. We hebben goed inzicht en kunnen sturen op onze data!"

Fennie Lansbergen - Oogst

Fennie Lansbergen

Founder Oogst

"NucleusBI is een uitstekende partner geweest voor Contentoo bij het vanaf nul opbouwen van onze data-infrastructuur. Zeer onder de indruk van de kwaliteit van het geleverde werk en de professionele manier van werken. Ik raad NucleusBI ten zeerste aan."

Ron van Valkengoed

Ron van Valkengoed

CTO Contentoo

"Op zoek naar een sterke partner voor business insights die je helpt jouw ​​bedrijf te laten groeien? Dan kan ik je ten zeerste aanbevelen om met NucleusBI samen te werken. "

Onno Halsema

Onno Halsema

CEO Contentoo

"De capaciteiten van NucleusBI zijn van een zeer hoog niveau. De samenwerking was kwalitatief zeer goed, onze wensen werden nauwkeurig vastgelegd en de inzichten en take-outs werden in hoge kwaliteit en op het afgesproken tijdstip opgeleverd."

Bastian Gröppel

Bastian Gröppel

Manager Distribution & Sales Planning Focus bij Kalkhoff Bikes