Exact Online koppelen met Microsoft Power BI?

Verhoog je Data Maturity

Lees meer over ons Data Maturity Model in onze Whitepaper

Data Maturity Model

Wat is Data Maturity?

Data Maturity is een manier om vast te stellen welke rol data speelt in jouw bedrijf. Het gebruik van data in de besluitvorming, de aansturing of je strategie bepaalt hoe ‘volwassen’ jouw bedrijf is op het gebied van datagedreven werken.

Deze mate van volwassenheid is meetbaar in ons Data Maturity Model. Hoe ver jouw bedrijf gevorderd is in datagedreven werken, bepaalt de Data Maturity van jouw bedrijf.

Succesvolle bedrijven werken datagedreven. Ze baseren hun besluitvorming en strategie op basis van data. Onderbuik en sentiment wordt niet meegenomen in de afweging en de strategie wordt vanuit data volledig ingericht.

Hoe bepaal ik de Data
Maturity in mijn bedrijf?

Stap 1:

Analyseer je organisatie en bepaal per topic op welk niveau je zit.

Stap 2:

Bepaal op basis van de behoeftes van jouw organisatie welke stap het meeste oplevert.

Stap 3:

Definieer welke sourcing, tools, budget en tijd er nodig is om die stap te zetten

Stap 4:

Bepaal een deadline en zet een project op om de gewenste doelniveau’s te bereiken.

Wat zeggen onze klanten over ons

"Wij zijn heel happy met de support van NucleusBi. Het is leuk om met ze samen te werken. Ze zijn flexibel, denken in mogelijkheden en zijn kritisch op waarom je wat wilt bouwen. Het heeft geresulteerd in een heel overzichtelijk dashboard. We hebben goed inzicht en kunnen sturen op onze data!"

Fennie Lansbergen - Oogst

Fennie Lansbergen

Founder Oogst

"NucleusBI is een uitstekende partner geweest voor Contentoo bij het vanaf nul opbouwen van onze data-infrastructuur. Zeer onder de indruk van de kwaliteit van het geleverde werk en de professionele manier van werken. Ik raad NucleusBI ten zeerste aan."

Ron van Valkengoed

Ron van Valkengoed

CTO Contentoo

"Op zoek naar een sterke partner voor business insights die je helpt jouw ​​bedrijf te laten groeien? Dan kan ik je ten zeerste aanbevelen om met NucleusBI samen te werken. "

Onno Halsema

Onno Halsema

CEO Contentoo

"De capaciteiten van NucleusBI zijn van een zeer hoog niveau. De samenwerking was kwalitatief zeer goed, onze wensen werden nauwkeurig vastgelegd en de inzichten en take-outs werden in hoge kwaliteit en op het afgesproken tijdstip opgeleverd."

Bastian Gröppel

Bastian Gröppel

Manager Distribution & Sales Planning Focus bij Kalkhoff Bikes

Download de White Paper

Verhoog je Data Maturity Level van Starter tot Expert

Vul hieronder je e-mailadres in

De download begint direct hierna

Door het invullen van je e-mailadres ga je akkoord met het ontvangen van marketing e-mails van Nucleusbi. Voor meer informatie en de voorwaarden, klik je hier.