Exact Online koppelen met Microsoft Power BI?

Competitive Intelligence

Weet altijd wat je concurrenten doen

Competify: NucleusBI’s zusterbedrijf in
Competitive Intelligence

Ontdek het geheim van succesvolle concurrenten

Gebruik Competify om inzicht te krijgen in de prijzen en sales- en marketingstrategie van concurrenten. Verhogen zij de prijzen? Genereer extra omzet door goedkoper te zijn. Of andersom: bescherm jouw omzet als de concurrent een scherpe korting aanbiedt. Jij ontvangt updates en alerts als zij campagnes starten of hun loyaliteitsprogramma aanpassen. Jij weet voortaan als eerste wat concurrenten doen om succesvol te zijn. Gebruik Competify om op de hoogte te blijven, snel te schakelen en jouw concurrenten te outperformen. Met onze data hebben concurrenten geen geheimen meer voor je.

‍Versla de markt met competitive intelligence

Blijf de concurrentie voor met de cutting-edge competitive intelligence van Competify. Onze data integreert naadloos in de marketing- en salestools die je al gebruikt. Verzamel automatisch data over het productassortiment, de prijzen en marketingstrategieën van jouw concurrenten zodat je zelf betere beslissingen kunt nemen. De wereld beweegt te snel om alles nog handmatig bij te houden. Daarom profiteer je met Competify van:

  • Real-time inzicht met alerts als er iets verandert
  • Foutvrije dataverzameling in het juiste data-format
  • Volledige ontzorging: onze klanten zijn maar een paar uur bezig om competitive intelligence op te zetten. Wij doen het werk voor je.
  • Jouw eigen dashboard met data uit meerdere bronnen
  • Betaalbare prijzen vanaf slechts €500 per maand
  • Flexibiliteit om meer concurrenten en data toe te voegen wanneer je dat wilt

Join the League of Outperformers

Goede bedrijven baseren hun beslissingen op strategie, verkoopdata en klantinzichten. Wie z’n concurrenten wil outperformen kijkt bij hen over de schouder mee. Hoe kun je anderen verslaan als je niet precies weet wat ze doen? Outperform jouw concurrenten met markt- en concurrentiedata die we automatisch voor je verzamelen en analyseren. Kies Competify en versla iedereen in de markt.