Ontsluit je third party data met onze connectors

Connectors zijn koppelingen tussen databronnen, zoals finance software en je klantcontactsysteem.

De data uit alle bronnen geconnect met je datawarehouse

Alle data op 1 plek en veilig opgeslagen

Een duidelijk dashboard geeft je inzicht en bespaart je tijd.

Voorbeeld uit praktijk

Wil je weten hoe wij onze klant Contentoo geholpen hebben hun data uit third party apps te koppelen met hun datawarehouse? Lees dan onze klantcase!

Connectors zijn koppelingen tussen databronnen, zoals finance software en je klantcontactsysteem.

Als je ervoor wilt zorgen dat jouw afdelingen efficiënter werken, is het van belang dat jouw inzichten gebaseerd zijn op een compleet beeld en juiste data. Hiervoor zijn koppelingen nodig tussen je verschillende data-bronnen.

Wij helpen je om de data vanuit alle bronnen vast te leggen in je datawarehouse. Wij maken de data compleet en kloppend en bouwen een dashboard, zodat jij een compleet beeld hebt wat jou helpt beslissingen te nemen op basis van de juiste data in plaats van gevoel.

Er zijn veel verschillende soort connectors voor veel verschillende soorten data. Meestal wordt de data opgeslagen in een data warehouse.

Wil je ook eenvoudig je data ontsluiten naar je datawarehouse?

Dit zijn wij

Senior BI professionals met meer dan 10 jaar ervaring

Ervaring met corporates en MKB/Scale-ups

Praktische, hands-on instelling

C-level denk- en werkniveau

Bewezen track record

Waarom moet ik mijn data koppelen?

Correcte data

Jouw klant klikt op jouw advertentie, komt op je website, vraagt een offerte aan, krijgt bezoek van een account manager, doet een eerste aankoop, krijgt een factuur en heeft een klacht. Om dit goed in beeld te krijgen, moet je marketing, sales, finance en customer service data aanleveren over een ander aspect van jouw klant. Wij koppelen al deze gegevens aan elkaar om dit inzichtelijk te krijgen.

Veilig opgeslagen

Data is een gevoelig iets. Daarom wil je zeker weten dat jouw bedrijfsgegevens veilig zijn. Door de data van jouw verschillende bronnen te koppelen met een data warehouse, kun je er zeker van zijn dat je gegevens niet in de verkeerde handen terecht komen. Meer weten over hoe jouw data veilig is bij ons? Lees dan de blog over onze ISO 27001 certificering.

Inzichtelijk

Door je Data Warehouse te koppelen aan een BI-Tool zoals Microsoft PowerBI, krijg je inzicht in alle facetten van je bedrijf. De rapportages en analyses die je doet op basis van volledige data helpen je met het bepalen van je bedrijfsstrategie. Door deze inzichten bespaar je tijd en geld en haal je meer uit je team.

Herken je dit?

Je bent veel tijd aan het verzamelen van je data

Gegevens ophalen uit meerdere databases kost veel tijd. Wij leveren een dashboard wat jou direct inzicht geeft.

Je hebt je informatie overal en nergens staan

Plukjes data op verschillende plekken is tijdrovend onveilig. Wij verzamelen alle data op 1 veilige plek.

Je wilt meer uit je data halen, maar je weet niet hoe

De inzichten die je haalt uit de dashboards, helpen jou beslissingen te nemen op basis van data en niet op onderbuikgevoel.

Je weet niet of je data betrouwbaar is.

Doordat wij alle gegevens verzamelen en daarna harmoniseren, weet je zeker dat al je gegevens kloppen.

Wat kunnen wij voor je doen?

Analyse & Scope Bepalen

Soms is het best een beetje zoeken wat je nu echt nodig hebt. Wij helpen je voorkomen dat je keuzes maakt waar je later spijt van krijgt.

Plannen & Begroten

Wat mag een BI- of dataplatform aan tijd en geld kosten? Hoe kijk je naar offertes van leveranciers? Wij helpen je hier vlot doorheen.

Executie Begeleiden

Je nieuwe BI- of dataplatform bouwen is een stevig project en iets dat je wellicht nooit eerder deed. Dan is wat extra ervaring aan board wel zo prettig.

Wat vinden andere klanten hiervan?

"NucleusBI is een uitstekende partner geweest voor Contentoo bij het vanaf nul opbouwen van onze data-infrastructuur. Zeer onder de indruk van de kwaliteit van het geleverde werk en de professionele manier van werken. Ik raad NucleusBI ten zeerste aan."

Ron van Valkengoed

CTO Contentoo

"NucleusBI helpt ons continu om onze bedrijfsprestaties te verbeteren door waardevolle gegevensbronnen te combineren tot bedrijfsinzichten. Het werk is gestructureerd, professioneel en helpt Contentoo om het bedrijf te laten groeien over financiële en klant-KPI's heen. Op zoek naar een sterke partner voor business insights die je helpt jouw ​​bedrijf te laten groeien, dan kan ik je ten zeerste aanbevelen om met NucleusBI samen te werken."

Onno Halsema

CEO Contentoo

"Met behulp van NucleusBI hebben we prognoses kunnen ontwikkelen in een zeer dynamische markt met trendverschillen per land en segment, trends kunnen identificeren en deze als basis kunnen nemen voor beslissingen over toekomstige richtingen. De capaciteiten van het bedrijf zijn van een zeer hoog niveau. De samenwerking was kwalitatief zeer goed, onze wensen werden nauwkeurig vastgelegd, de inhoud werd samen tot in detail besproken en de inzichten en take-outs werden in hoge kwaliteit en op het afgesproken tijdstip opgeleverd."

Bastian Gröppel

Manager Distribution & Sales Planning Focus bij Kalkhoff Bikes