Exact Online koppelen met Microsoft Power BI?

Analyse en Support: Wij zijn partners in data

Met onze analyse en support helpen wij jou antwoord te geven op de vragen in jouw bedrijf die niet te vatten zijn in je dashboard.

Analyse en Support

“Krijg toegang tot de expertise van onze data-specialisten en beantwoord de complexe vraagstukken in jouw bedrijf.

Leer je bedrijf écht kennen door onze diepte-analyses en behaal jouw bedrijfs doelstellingen.”

Waarom onze klanten kiezen voor onze Data-analyses en support?

Een stapje verder

Sommige inzichten haal je niet uit alleen je financiële of sales-gegevens. Om diepere analyses te maken, kijken wij over al je afdelingen heen. Zo ontdek je verbanden, verborgen kosten, verbeterpunten en andere waardevolle inzichten, waarmee jij je voordeel kunt doen.

Een STapje verder
Geen vraag te moeilijk

Geen vraag te moeilijk

Voor de gebruikelijke inzichten heb jij je vertrouwde dashboards. Soms wil je iets weten waarvan je je afvraagt hoe je hier achter kan komen. Daar zijn wij voor. En hierbij geldt: hoe moeilijker de vraag, des te leuker we het vinden.

Expertise

Door onze uitgebreide ervaring bij grote organisaties, waar datagedreven groei key was, weten wij de juiste vragen te stellen en de meest grondige analyses te maken.

Expertise
Boost je klanttevredenheid

Wij denken graag met je mee

De combinatie van onze data-knowhow en ervaring in business maakt ons een waardevolle schakel in de datagedreven groei van jouw bedrijf. We begrijpen wat er nodig is om de inzichten uit je data om te zetten naar strategie.

Onze data-specialisten

Martijn

Martijn

Data Lead

Raja

Raja

Data Engineer

Alex

Alex

Data Engineer

Welke vragen wil jij beantwoord hebben over jouw bedrijf?

Boek een vrijblijvende videocall in met een van onze professionals en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

Wat zeggen onze klanten over ons

"Wij zijn heel happy met de support van NucleusBi. Het is leuk om met ze samen te werken. Ze zijn flexibel, denken in mogelijkheden en zijn kritisch op waarom je wat wilt bouwen. Het heeft geresulteerd in een heel overzichtelijk dashboard. We hebben goed inzicht en kunnen sturen op onze data!"

Fennie Lansbergen - Oogst

Fennie Lansbergen

Founder Oogst

"NucleusBI is een uitstekende partner geweest voor Contentoo bij het vanaf nul opbouwen van onze data-infrastructuur. Zeer onder de indruk van de kwaliteit van het geleverde werk en de professionele manier van werken. Ik raad NucleusBI ten zeerste aan."

Ron van Valkengoed

Ron van Valkengoed

CTO Contentoo

"Op zoek naar een sterke partner voor business insights die je helpt jouw ​​bedrijf te laten groeien? Dan kan ik je ten zeerste aanbevelen om met NucleusBI samen te werken. "

Onno Halsema

Onno Halsema

CEO Contentoo

"De capaciteiten van NucleusBI zijn van een zeer hoog niveau. De samenwerking was kwalitatief zeer goed, onze wensen werden nauwkeurig vastgelegd en de inzichten en take-outs werden in hoge kwaliteit en op het afgesproken tijdstip opgeleverd."

Bastian Gröppel

Bastian Gröppel

Manager Distribution & Sales Planning Focus bij Kalkhoff Bikes