Exact Online koppelen met Microsoft Power BI?

Maak je bedrijf future-proof met A.I. en Machine Learning

Benut de ongekende kracht van Machine Learning en Artificial Intelligence

A.I. en Machine Learning

“Wij helpen onze klanten kosten te besparen en meer omzet te behalen door met behulp van A.I. en Machine Learning voorspellingen te doen, processen te versimpelen en door beslissingen en processen te automatiseren.”

Wat zijn de voordelen van A.I. en M.L?

Betere analyses

Door A.I. en M.L. toe te passen kun jij nu grote hoeveelheden gegevens analyseren en patronen & trends ontdekken die anders moeilijk te vinden zouden zijn.

Betere Analyses - NucleusBI
Bestere Besluitvorming

Betere besluitvorming

Gebruik kunstmatige intelligentie om suggesties te doen op basis van historische trends en voorspellingen. Zo neem jij de belangrijke zakelijke beslissingen goed geïnformeerd en ben je beter voorbereid op veranderingen binnen jouw markt.

Bespaar tijd en kosten

Bespaar kostbare tijd en middelen door repetitieve taken, workflows en processen te laten automatiseren.

Hierdoor komen waardevolle resources voor andere taken vrij.

Bespaar tijd en Kosten
Boost je klanttevredenheid

Boost je klanttevredenheid

Til je klantenservice naar een ongekend niveau door A.I. en machine learning te gebruiken om klantgegevens te analyseren en trends te identificeren. Hierdoor kun je beter in hun behoeften voorzien en hun klantervaring te verbeteren,, waardoor ze loyaler worden en meer zaken met jou doen.

Praktijkvoorbeelden:

A.I. en Machine Learning

Artificial Intelligence (A.I.) en Machine Learning (M.L.) kunnen een enorme impact hebben op de manier waarop bedrijven gegevens analyseren en beslissingen nemen.

In onze blog leer je hoe een aantal grote organisaties A.I. en Machine Learning hebben toegepast in hun Business Intelligence en wat dit hun heeft opgeleverd.

Lees hier onze blog

Onze data-specialisten

Martijn

Martijn

Data Lead

Raja

Raja

Data Engineer

Alex

Alex

Data Engineer

Benieuwd welke meerwaarde AI en Machine learning heeft in jouw bedrijf?

Boek een vrijblijvende videocall in met een van onze professionals en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

Wat zeggen onze klanten over ons

"Wij zijn heel happy met de support van NucleusBi. Het is leuk om met ze samen te werken. Ze zijn flexibel, denken in mogelijkheden en zijn kritisch op waarom je wat wilt bouwen. Het heeft geresulteerd in een heel overzichtelijk dashboard. We hebben goed inzicht en kunnen sturen op onze data!"

Fennie Lansbergen - Oogst

Fennie Lansbergen

Founder Oogst

"NucleusBI is een uitstekende partner geweest voor Contentoo bij het vanaf nul opbouwen van onze data-infrastructuur. Zeer onder de indruk van de kwaliteit van het geleverde werk en de professionele manier van werken. Ik raad NucleusBI ten zeerste aan."

Ron van Valkengoed

Ron van Valkengoed

CTO Contentoo

"Op zoek naar een sterke partner voor business insights die je helpt jouw ​​bedrijf te laten groeien? Dan kan ik je ten zeerste aanbevelen om met NucleusBI samen te werken. "

Onno Halsema

Onno Halsema

CEO Contentoo

"De capaciteiten van NucleusBI zijn van een zeer hoog niveau. De samenwerking was kwalitatief zeer goed, onze wensen werden nauwkeurig vastgelegd en de inzichten en take-outs werden in hoge kwaliteit en op het afgesproken tijdstip opgeleverd."

Bastian Gröppel

Bastian Gröppel

Manager Distribution & Sales Planning Focus bij Kalkhoff Bikes